Mosselman Bodyfashion heeft het gehele jaar een uitgebreide collectie badmode voor jong en oud. Wij onderscheiden ons van reguliere lingeriezaken met een groot assortiment bikini’s, badpakken, tankini’s in confectie- en cupmaten. Bovendien kunt u bij ons van verschillende merken de bikinitop en -broek los en in verschillende maten verkrijgen. Zo kunt u een goed passende combinatie samenstellen. Met een ruime keus aan pareo’s, jurkjes, rokjes en andere bad accessoires maakt u uw outfit helemaal in stijl af.

Ervaren adviseuses voor de juiste badmode

Onze ervaren en goed opgeleide adviseuses kunnen u deskundig adviseren in wat voor badkleding uw figuur goed tot zijn recht zal komen. Want met de juiste badmode voelt u zich goed gekleed en vol zelfvertrouwen. Wij hebben niet alleen badmode om wekelijks in te zwemmen maar ook badmode waarin u heerlijk kunt flaneren.

Onze collectie

De merken Freya, Fantasie, PrimaDonna, Sunflair, Charmline en Anita vormen de basis van onze ruime collectie. NIEUW in de collectie: badkleding van Marie Jo en Tweka! Het gehele jaar door hebben wij badpakken in de collectie. Tweka heeft een collectie ‘Pool’, badkleding van hoogwaardig materiaal die chloorbestendig is en ideaal is voor het zwemmen van baantjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.