Langebuorren 3 in Stiens

Informatiedag 15 oktober 2015 (08-10-2015)

Omdat de maand oktober in het teken staat van borstkanker organiseert Mosselman Bodyfashion in samenwerking met Bakker Training | Therapie en Netwerk Massage bij Kanker op donderdag 15 oktober van 14:00 tot 17:00 uur een infomiddag voor vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u zich laten informeren door de medewerkers van Mosselman Bodyfashion op het gebied van borstprotheses, lingerie en badkleding. Borstprothese Friesland is een onderdeel van Mosselman Bodyfashion en als speciaalzaak gecertificeerd in het aanmeten van borstprotheses. Als mammacareadviseuse heeft Reini Betten een ruime ervaring in het aanmeten van borstprotheses en lingerie. Ook als u vragen heeft over de vergoedingen van uw borstprothese kunt u deze dag bij ons terecht.

Vanuit Bakker Training | Therapie zullen Iris en Petra, 2 ervaren fysiotherapeuten en gespecialiseerd in oedeemtherapie aanwezig zijn. Zij kunnen u informeren over de oorzaak van lymfeoedeem bij borstkanker, de verschillende behandelprotocollen als manuele lymfedrainage door middel van massagetechnieken, zwachtelen en aanmeten en dragen van een therapeutische elastische kous. Daarnaast bieden wij een beweegprogramma voor onderhoud en opbouw van kracht en conditie tijdens en na de behandeling.

U kunt zich deze middag laten masseren door Marjan Tromp gespecialiseerd in massage bij kanker. Al snel na de diagnose komt u in een medische achtbaan terecht, waarbij alle aandacht alleen maar gericht is op de ziekte en niet meer op u als mens. Aanraking is vaak alleen nog maar om medische redenen. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met kanker vaak profijt hebben van massage. Het ontspant en ondersteunt het herstel van lichaam en geest. Door het volgen van een specifieke opleiding kan ik u een veilige en vertrouwde massage geven, afgestemd op de ziekte, klachten en conditie waardoor uw lichaam niet verder uit balans raakt.

Graag nodigen wij u uit voor deze informatiemiddag.

Datum: donderdag 15 oktober
Tijd: 14:00-17:00 uur
Plaats: Mosselman Bodyfashion, Langebuorren 3 in Stiens

< Ga terug naar vorige pagina