Langebuorren 3 in Stiens

Mosselman Bodyfashion in Stiens

Mosselman Bodyfashion is 21 jaar geleden begonnen aan de Verlengde Schrans in Leeuwarden en heeft nu alleen nog een filiaal in Stiens. In september van dit jaar is het alweer 10 jaar geleden dat wij onze vestiging in Stiens hebben geopend. Met een oppervlakte van 140 m2 zijn wij de grootste lingeriespeciaalzaak van Friesland.

In Stiens hebben we de collectie ten opzichte van Leeuwarden alleen maar verruimd. De collecties van Mey, Ten Cate, Fantasie en Freya kent u misschien nog wel, maar sinds 2011 heeft de grootste lingeriespeciaalzaak van Friesland PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Marie Jo, Marie Jo ‘l Aventure en Elomi aan haar collectie toegevoegd. Als lingeriespeciaalzaak wordt er onderscheidt gemaakt met een matencollectie die verder gaat dan de reguliere lingeriezaken. Een maatje groter of een omvang smaller is dan opeens geen probleem meer.

Ook op badkledinggebied kent Mosselman Bodyfashion een ruime collectie van Sunflair (met de mooiste bijpassende accessoires), Freya, Fantasie, Beachlife, Cyell, Anita, PrimaDonna en sinds dit seizoen ook Elomi en MiracleSuit. Al deze merken kent een goede pasvorm voor iedere cupmaat.

< Ga terug naar vorige pagina