Wist je dat 80% van de vrouwen de verkeerde beha-maat draagt? Deze dames hebben zichzelf nog nooit laten opmeten en kopen dan de verkeerde maat ondergoed.

Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid in het aanmeten van perfect passende lingerie. Wanneer u de juiste cupvorm en de goede maat beha aanheeft, zal dit uw uitstraling verbeteren. Uw bovenkleding zal mooier passen en niet te vergeten is de basis van de beha de perfecte steun!

Bij ons kan iedere vrouw, ongeacht haar maat, mooie en goed passende lingerie vinden. Naast onze vertrouwde basiscollectie hebben we wisselende collecties in kleuren, prints of mooie details. Een beha wordt een ware sieraad.

Onze merken

Wij hebben de volgende merken:

Empreinte

Fantasie

Freya

Elomi

Wacoal

Mey

PrimaDonna

PrimaDonna Twist

Marie Jo l’Aventure

Marie Jo

Anita

Basisondermode hebben we van Ten Cate en Mey.

Shapewear

Geen hobbels en bobbels onder een mooie jurk? Of heeft u zomers met een jurkje ook van die plakkerige bovenbenen?

Goed passende lingerie zorgt voor figuurcorrectie waardoor uw bovenkleding veel mooier past. Aanvullend kunt u een maatje minder creëren en oneffenheden camoufleren met de corrigerende slipjes, hemdjes, body’s en jurkjes uit onze shapewear collectie van Marie Jo, Twist, Wacoal en Spanx.

Sportwear

Bij het beoefenen van sport is het van groot belang dat de borsten minimaal bewegen. Door uw borsten goed te ondersteunen voorkomt u pijnklachten en het onherstelbaar uitrekken van het borstweefsel. De sportbh’s van de merken Anita en Freya bieden voldoende ondersteuning en hebben een hoog draagcomfort. Onze lingerie-adviseuses zijn opgeleid om u deskundig te adviseren welke sportbh het meest geschikt is voor u.

Zwangerschapslingerie en voedingsbh’s

Comfortabele zwangerschapslingerie ondersteunt uw lichaam tijdens uw zwangerschap. Wij kunnen een gewone bh die u bij ons aanschaft geschikt maken voor gebruik als voedingsbh. Hiervoor maken wij een kleine aanpassing in de schouderbandjes. Dit kunnen wij meestal meteen, maar in ieder geval binnen een dag, voor u realiseren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.