Langebuorren 3 in Stiens

Mosselman Bodyfashion heeft haar lingeriecollectie met zorg samengesteld uit bekende merken en gaat met haar maatvoering verder dan de reguliere lingeriezaak. Veel vrouwen weten niet welke maat ze hebben en kopen daardoor de verkeerde maat lingerie. Onze lingerie-adviseuses zijn speciaal opgeleid in het aanmeten van goed passende lingerie waarmee u uw figuur zo goed mogelijk kunt laten uitkomen en uw bovenkleding veel beter zit. Bij ons kan iedere vrouw, ongeacht haar maat, mooie en goed passende lingerie vinden in leuke kleurtjes en printjes of gewoon basis. Bij de meeste bh’s zijn strings, shorts of slips te verkrijgen.

Onze merken

Wij hebben de volgende merken: Empreinte, Fantasie, Freya, Elomi, Wacoal, Mey, PrimaDonna, PrimaDonna TwistMarie Jo l’Aventure, Marie Jo en Anita. Naast de luxe lingerie kunt u ook bij ons terecht voor de basisondermode van Ten Cate en Mey.

Shapewear

Goed passende lingerie zorgt voor figuurcorrectie waardoor uw bovenkleding veel mooier valt. Aanvullend kunt u een maatje minder creëren en oneffenheden camoufleren met de corrigerende slipjes, hemdjes, body’s en jurkjes uit onze shapewear collectie van Marie Jo, Twist, Wacoal en Spanx.

Sportwear

Bij het beoefenen van sport is het van groot belang dat de borsten minimaal bewegen. Door uw borsten goed te ondersteunen voorkomt u pijnklachten en het onherstelbaar uitrekken van het borstweefsel. De sportbh’s van de merken Anita en Freya bieden voldoende ondersteuning en hebben een hoog draagcomfort. Onze lingerie-adviseuses zijn opgeleid om u deskundig te adviseren welke sportbh het meest geschikt is voor u.

Zwangerschapslingerie en voedingsbh’s

Comfortabele zwangerschapslingerie ondersteunt uw lichaam tijdens uw zwangerschap. Wij kunnen een gewone bh die u bij ons aanschaft geschikt maken voor gebruik als voedingsbh. Hiervoor maken wij een kleine aanpassing in de schouderbandjes. Dit kunnen wij meestal meteen, maar in ieder geval binnen een dag, voor u realiseren.

Nieuw in onze collectie: Empreinte

Sinds het najaar van 2018 hebben wij lingerie van het merk Empreinte in de collectie. Lingerie waar gelet is op details, afwerking, pasvorm en een geweldige uitstraling.