Freya Lingerie

Bij Mosselman Bodyfashion hechten wij veel waarde aan het verlenen van goede service. Wij zullen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent. Heeft u nog vragen of opmerkingen over onze producten of service? Dan horen wij dat graag van u.

Cadeaus en cadeaubonnen

Wilt u lingerie of badmode cadeau geven? Wij helpen u graag bij het uitzoeken daarvan. Maar u kunt ook gebruik maken van onze cadeaubonnen. Onze cadeaubonnen en cadeaus worden extra feestelijk voor u ingepakt.

Check uw lingerie-avond

Wij willen dat iedere vrouw weet hoe het is om een goede maat beha te dragen. Een beha hoeft niet te knellen, te irriteren of zelfs pijn te doen. Omdat toch zeventig procent van de dames een verkeerde maat beha draagt, organiseren wij met regelmaat een check uw lingerie-avond. Tijdens deze avond geven wij een korte presentatie over de wetenswaardigheden van de bh en checken wij uw eigen bh(‘s) op de juiste maat en pasvorm. Wij vertellen u waarom de bh wel of niet goed zit en wat een goed passende bh voor uw figuur kan doen.

Een check uw lingerie-avond is vooral ook een gezellige avond met een hapje en een drankje. Op deze avonden krijgt u 10% korting op de gehele collectie. Via de website en facebook houden wij u op de hoogte van de volgende check uw lingerie-avond. Wilt u zelf een check uw lingerie-avond met vriendinnen, sportvriendinnen, familie of kennissen bij ons organiseren? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.