Langebuorren 3 in Stiens

Volop voorjaar bij Mosselman Bodyfashion

Of het nu gaat om lingerie, nachtmode of badmode, de voorjaarstrends 2015 zijn volop zichtbaar bij de grootste lingeriespeciaalzaak van Friesland. Bij ons kan elke vrouw, ongeacht haar maat, mooie en goed passende lingerie en badmode vinden.

Een wolk van pastel

Pastels krijgen dit seizoen meer pit en diepte. Kijk maar hoe de sprankelende zachtblauwe zomertint van Marie Jo Michèle uw huid oplichten, pure ‘joie de vivre’! Sierlijke bloemetjes, een originele tuleprint met een subtiele glans en frivole schouderbandjes die smeken om gezien te worden. Michèle heeft alles in huis om u te laten stralen! En natuurlijk zijn de pasteltinten ook volop terug te vinden in de nachtmode van Charlie Choe en Cyell.

Kleurrijke lingerie en badmode

Hoe meer kleur, hoe beter! De lingeriecollecties van PrimaDonna en Fantasie barsten dan ook van de sprankelende modetinten! Denk maar aan de elektrische blauwe First Lady van PrimaDonna. Maar ook in de badkleding van PrimaDonna, Freya of Sunflair zien we prachtige knalkleuren terug komen!

Flowerpower

Wat deze zomer zeker niet mag ontbreken in uw garderobe? Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Bij Marie Jo vind je ze in prints en broderie, Axelle combineert een vrolijke bloemenprint met een pittig kantje. Charlie Choe en Ringella Bloomy zorgen voor kleurrijke bloemenprints in de nachtmode, maar ook ziet u deze bloemenprints terug in de badmode van Fantasie. Iedere print met een eigen stijl, chique, rijk, of juist jong en trendy.

Blauw, het nieuwe zwart

Riviera van PrimaDonna, Subtiele gouden boordjes, chique drapages en luxueuze goudkleurige ringen in combinatie met donkerblauw doet u letterlijk en figuurlijk stralen op het strand of aan het zwembad. Of de perfect corrigerende badkleding van MiracleSuit zorgt er voor dat u zelfverzekerd over het strand kan wandelen.

Ook voor heren

En natuurlijk zijn we niet alleen voor dames, ook de heren kunnen bij ons terecht voor ondermode van Mey, Gant, Dim en Ten Cate. Een ruime collectie van klassiek tot modern, hoogwaardige materialen waarbij comfort bovenaan staat. Daarnaast kunnen de heren bij ons een complete comfortabele loungeset vinden van Mey 24/7. Lange, soepel vallende broeken met een shirt van fijne materialen. Heerlijk voor in huis én buiten!

Lingerie Styling

Sinds vorig jaar mogen wij ons Lingerie Styling specialist noemen, Lingerie Styling is het kwaliteitslabel dat lingerieproducent Van de Velde ontwikkelde voor speciaalzaken. Het staat voor de persoonlijke service en het professioneel advies dat u krijgt bij de aankoop van uw lingerie. Enkel geselecteerde speciaalzaken met speciaal opgeleide Lingerie Styling specialistes dragen dit kwaliteitslabel.

< Ga terug naar vorige pagina